0480 - 217 18


värmepumpar från Mitsubishi electric

Vid val av värmepumpstyp krävs ett på platsen besök.
Att bara köpa en värmepump på vinst och förlust utan att kartlägga din fastighets behov av värmekälla, är ofta en dålig investering. Vi på Acara gör gärna ett hembesök där vi med vår erfarenhet går igenom fastigheten och efter en noggrann analys ger vi dig rekommendation på den värmepump som bäst passar din fastighet. Vårt motto är att optimera din investering, så du får en värmeanläggning som kommer att fungera felfritt i många år till en låg kostnad. .

Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla Mitsubishi Electric värmepumpar i Norden är anpassade för just vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste värmepumpsprogram med värmepumpar som klarar av upp till 16 olika innedelar på en utomhusdel. De kan vara vägghängda, takhängda, golvmodeller eller kanalanslutna. Våra värmepumpar säljs via installatörer (alla certifierade) samt via olika distributionskanaler. Vi är idag ett av de ledande företagen i Norden på detta område.

Mitsubishi Electric LN HERO

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

PDF Produktblad LN HERO

Mitsubishi Electric FH

Kirigamine FH, är försedd med en rad unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla och gör Kirigamine FH direkt lämpad för vårt kalla nordiska klimat.

PDF Produktblad FH

Mitsubishi Electric EF DESIGN

Så här har en luftvärmepump aldrig sett ut tidigare. Kirigamine Zens smala, luxuösa och strömlinjeformade design sveper obemärkt in i ett rum, och i såväl öppet som stängt läge smälter den diskret in. Tillsammans med den låga ljudnivån blir den en knappt märkbar inredningsdetalj. Faktum är att löv som prasslar i vinden lätt kan överrösta ljudet från Kirigamine Zen. Med uppdaterad design, där den tidigare silverramen försvinner, blir Kirigamine Zen nu ännu slätare och blankare.

PDF Produktblad EF

Mitsubishi Electric AP

SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för fritidshus och mindre fastigheter. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösningen för just dig. Förläng sommaren med en värmepump i sommarstugan som ger dig värme tidigt på våren och hela vintern. Under varma sommardagar ger den svalkande kyla till låg kostnad, mer pengar i plånboken helt enkelt.

PFD Produktblad AP


Luft/Vatten värmepump

Nu har Mitsubishi Electrics egenutvecklade system Ecodan blivit ännu effektivare. Ecodan är utrustat med den steglösa Inverterteknologin, inklusive den egenutvecklade tanken. Denna styrteknik innebär stora energibesparingar för husägaren eftersom Ecodan behöver mindre energi än andra system för att värma upp huset. Med våra senaste uppdateringar får användaren ytterligare ökad komfort, med bland annat snabbare uppvärmning än tidigare och energiövervakning direkt på skärmen för att enkelt hålla koll på ekonomin. Den trygga uppdateringen är att Ecodan numera garanterar värmeeffekter ner till -28°C med Mitsubishi Electrics patenterade Zubadanteknik. Det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet som ger dig ett behagligare inomhusklimat i hemmet. Den unika Ecodan-tekniken ger maximal värme med minimalt energitillskott.

PDF Produktblad Ecodan & Hydrobox

Acara AB - Värme & Kyla
Rigavägen 5
393 56 Kalmar

0480 - 217 18
mail: info@acara.se